Lav Personlige Pyntepudebetræk ud af TrendCarpet Tæpper

TrendCarpet er et svensk tekstilfirma grundlagt i 2008 og lanceret i 2009. Den online butik er aktiv på tværs af det europæiske marked i lande såsom Frankrig, Schweiz og Skandinavien. Hjemmesiden garanter høj kvalitet på alle deres produkter, og fair-trade tagget på deres tæppers mærker sikrer, at børnearbejde ikke er en del af produktionen af deres brede udvalg af tæpper. De betyder også flere typer af tæpper og puder, du ikke kunne tælle på dine hænder og tæer; de tilbyder koskindstæpper, patchworktæpper, uldtæpper, persiske tæpper, afghanske tæpper, kludetæpper, hamp- og jutetæpper og puffer, bare for at nævne nogle stykker. Måske virker det massive udvalg en smule overvældende, hvis tæpper ikke lige er din ting, men målet med tæppebutikken er at tilbyde et tæppe, der passer enhver persons stil og unikke dekorative behov. Deres udvalg inkluderer gangtæpper, børnetæpper, køkkentæpper, stuetæpper og trappetæpper. På TrendCarpet hjemmesiden kan tæpperne findes arrangeret efter farve og størrelse for nem gennemgang, og de kommer alle med gratis levering.

BETRÆK TIL PUDER

Den svenske tæppehjemmeside tilbyder også et bredt udvalg af betræk for at tilføje et personligt element til ethvert rum i huset. Deres kilimbetræk af høj kvalitet er langtidsholdbare, og kommer i fire forskellige størrelser og mange materialer, inklusive fløjl og koskind.

SÅDAN LAVER DU SELV DINE EGNE BETRÆK TIL PUDER

Hvis du er en kreativ person, og ser mere potentiale i disse tæpper end bare at lægge på gulve og blive trådt på hele dagen, så vil du måske købe et og lave noget mere innovativt ud af det. En af de mange ting, du kan lave ud af disse smukt vævede tæppet, er dit egen personlige pyntepudebetræk.

Enhver gæst, du har forbi, vil helt sikkert tænke, at det kommer fra et håndværksmarked eller high-end marked, eller at det måske var en gave for din afdøde ungarske bedstemor. De vil aldrig behøve at vide, at du lavede det med dine egne hænder ud af et tæppe, du købte online.

Dette projekt vil kræve en smule syning, eller måske bare noget stoflim hvis du er typen, der tager genveje.

Der er rigeligt med forskellige tutorials online om, hvordan man laver sit eget betræk, men her er en simpel trin-for-trin guide til at gøre det.

Først skal du måle dine puder. Så skal du klippe en firkant ud af stof fra tæppet, som du planlægger at transformere til dit pyntepudebetræk; firkanten før være størrelsen af din pude plus omkring halvanden centimeter ekstra i hver side for sømrum. Herefter skal du klippe et rektangel på, der er længden af din pude og halvdelen af højden, og et lignende rektangel der er længden af puden, men ¾ af højden.

Når først stykkerne er klippede ud, skal du sømme en af de lange sider af hver af de rektangulære stykker. Så skal du placere de to rektangler på firkanten, som du klippede ud med den rigtige side af stoffet (siden af stoffer du vil vise på pyntepudebetrækket), så de rører hinanden; du bør ikke være i stand til at se de rigtige sider af stoffet lige nu. Du bør se de forkerte sider imod dig. Rektanglernes sømmede kanter bør være tæt den midterste inderste del af firkanten. på dette tidspunkt bør dit betræk ligne et betræk på vrangen med ikke-syede kanter, for det er præcis, hvad det er.

Hvis tingene ser rigtige ud, kan du sætte nåle i alting og sy rundt langs kanterne af hele firkanten. Hvis du er en begynder i at sy, eller ikke er sikker på, at du har lagt alting helt rigtig, så find endelig en tutorial online med billeder for at hjælpe dig på vej.

Når du først har syet langs alle de ydre kanter af dit betræk på vrangen, skal du vende den med den rigtige side ud, og trække det over din engang-kedelige pude. Og du er færdig! Du har forvandlet et smukt vævet tæppe, der var dømt til at lægge på gulvet for evigt og blive trådt på til at smukt, ekspressivt betræk til dine puder, som du har lavet med dine egne hænder! Tillykke!

Siden du sikkert elsker dine puders nye betræk, så vær sikker på ikke at glemme at TrendCarpet altid har flere smukke tæpper at tilbyde, som du kan vælge at dekorere dine gulve med eller gemme til en sjov weekends DIY-dag.

Back To Top