Näin pidät villamatot uudenveroisina

Villamatot vaativat huolenpitoa, sillä ne poikkeavat muista käyttämistäsi synteettisistä kuiduista. Voit ostaa villamaton makuuhuoneeseesi, toimistoon tai kotoisaan olohuoneeseen. Tutustu TrendCarpetiin ja edessäsi on lukuisia mattovaihtoehtoja useissa eri väreissä, jotka auttavat sinua nauttimaan kodistasi vieläkin enemmän!

  1. Mitä villamatot ovat?

Villamatot ovat raskaita, eläväisiä mattoja. Niiden villakerros on paksu niin ylä- kuin alapuoleltakin. Villamatot tarjoavat jaloillesi pehmusteen, jota on hankala sivuuttaa. Ovathan matot kuitenkin raskaita! Saatatkin huomata pian, kuinka villamatot oikeastaan tuntuvat paljolti samalta kuin villapuserosi. Villa kerätään parhaan tekstuurin omaavasta lampaasta ja kudotaan matoksi. Villamatoista huolehtiminen vaatii kuitenkin hieman vaivannäköä.

  1. Kuinka pidän villamatot puhtaina?

Villamatot tulee suojata ennen käyttöönottoa. Ystäväsi saattavat suihkauttaa aineita nahkakenkiin, salkkuihin ja mokkanahkatuotteisiin. Sama pätee myös villamattoihin. Mattoihin tulee suihkauttaa suojasprayta, joka estää kuituja likaantumasta. Suojaspray ei tietenkään saa matolle läikähtänyttä viinitahraa katoamaan, mutta se tarjoaa matolle suojakerroksen, joka estää tahroja imeytymästä mattoon.

  1. Käytä luonnollista puhdistajaa

Valitsemasi luonnonmukaiset puhdistusaineet eivät tahraa mattoasi entisestään, kiitos niiden täyden kemikaalittomuuden. Puhdistusainetta tulisi käyttää heti tahran ilmettyä. Puhdistusta on hyvä jatkaa 24 tunnin ajan, kunnes kaikki lika on saatu poistettua. Jos et halua puhdistaa mattoasi itse, suuntaa katseesi mattopesulaan, jotka tarjoavat avun hätään kuin hätään.

  1. Ole hellä

Älä koskaan vedä huonekaluja mattojesi yli tai anna niiden seistä yhdessä paikkaa liian pitkään. Luonnonkuidut eivät palaudu kovista otteista hyvin, sillä ne eivät sisällä lainkaan synteettisiä tuotteita. Onkin järkevää siirtää huonekaluja muutaman viikon välein, jotta mattojen kuidut säästyvät vahingoilta.

Päätelmät

On lukuisia syitä hankkia villamatto TrendCarpet. Sivusto tarjoaa ihastuttavia tapoja parhaan mahdollisen sisustuksen luontiin ja mahdollistaa laajaan värivalikoimaan tutustumisen. Villamatot ovat mitä pehmoisin kaveri jaloille. Aamut alkavatkin tästedes paremmin jalkojesi koskettaessa villamaton pehmoista pintaa herättyäsi. TrendCarpet tarjoaa tarvitsemasi villamatot. Saatavana myös välitön asennus!

Back To Top